DAIKON 500 ml. Storpack 10 st inkl. mini Daikon 10 st

  • 2 990 kr

Upptäck vår nya produkt Daikon, med extrakt av rättika. Daikon har förmågan att stänga hårfjällen (Cuticula) vid ett pH på 4 och ger ett glansigt, mjukt, frizzf

I lager

Upptäck vår nya produkt Daikon, med extrakt av rättika. Daikon har förmågan att stänga hårfjällen (Cuticula) vid ett pH på 4 och ger ett glansigt, mjukt, frizzfritt, välmående och lättkammat hår. Denna veganska produkt är mild men effektiv och fungerar för alla hårtyper, kan även användas på skägg. Produkten har en härlig doft som lämnar en fräsch och ren känsla.

Använd direkt efter tvätt på både blött eller ovanpå balsamet i duschen för extra stäng effekt av hårfjällslagren eller på torrt hår eller när du bara vill fräscha upp din frisyr. Enkel att använda, applicera bara en liten mängd på önskat område och upplev fantastiska resultat. Ta kontroll över ditt hår och njut av måste ha produkten DAIKON. Tillverkad i Sverige.

OBS! Då inte produkten är plomberad så går den inte att byta, byte endast vid ej utlöst paket.

För dig som säljer från salong så får du med en provförpackning av DAIKON på 10 ml. som du kan dela ut till dina kunder samt en fönster dekal om att du säljer produkten.

Storpack kan endast levereras till registrerat företag.